Disclaimer

Algemene informatie
De gegevens op deze website zijn uitsluitend bedoeld om informatie te geven over de dienstverlening van E-clips. E-clips spant zich in om deze informatie zo volledig en actueel mogelijk te houden. De informatie kan echter zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Daarom kunnen er aan de website geen rechten worden ontleend.

 

Auteursrechten
De inhoud van deze website mag niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt.

 

Hyperlinks
De website kan hyperlinks naar sites bevatten die buiten het domein van E-clips liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. E-clips is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de software die u daarvan zou kunnen downloaden. Het is dus voor uw eigen risico, als u deze hyperlinks gebruikt.

 

Privacystatement
E-clips respecteert de privacy van de bezoekers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u met uw bezoek verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. De gegevens die nodig zijn om u te kunnen voorzien van door u aangevraagde informatie worden uitsluitend voor dit doel gebruikt en nimmer beschikbaar gesteld voor gebruik door derden.

 

Aansprakelijkheid
Het bezoek aan de website van E-clips is voor uw eigen rekening en risico. E-clips sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze website en het gebruik van de daarvan verkregen informatie uit, behalve als de schade een gevolg is van opzet door E-clips.