-B- VAN BUDGETCOACH, BUDGETBEHEER EN BEWINDVOERDER

Omslagfoto blog

20 Jan 2022 -B- VAN BUDGETCOACH, BUDGETBEHEER EN BEWINDVOERDER

DE -B- IS VAN BUDGETCOACH, BUDGETBEHEER EN BEWINDVOERDER

Wat is het verschil?

Een ππ”πƒπ†π„π“π‚πŽπ€π‚π‡ helpt mensen met financiΓ«le zorgen om weer grip op hun knip te krijgen. Deze zorgen kunnen ontstaan door werkloosheid, ziekte, overlijden of scheiding. Je kan ook preventief een budgetcoach inschakelen, vΓ³Γ³rdat het van kwaad tot erger gaat. Omdat financiΓ«le zorgen invloed hebben op je functioneren, kan een werkgever bereid zijn om de kosten voor een traject te betalen.*

𝐁𝐔𝐃𝐆𝐄𝐓𝐁𝐄𝐇𝐄𝐄𝐑 betekent dat een instantie jouw geld beheert om schulden te voorkomen, of ervoor te zorgen dat deze niet groter worden. Je inkomen komt binnen op een aparte rekening. Hiervan betaalt de budgetbeheerder -het afgesproken specifieke deel- de rekeningen. Per week of per maand wordt er geld naar jou overgemaakt voor dagelijkse uitgaven.

Een ππ„π–πˆππƒπ•πŽπ„π‘πƒπ„π‘ wordt aangewezen door de kantonrechter om het onder bewind gestelde vermogen van mensen die hun financiΓ«le zaken niet zelf kunnen regelen door hun lichamelijke of geestelijke toestand te beheren. Overmatig geld uitgeven is een reden voor onderbewindstelling. De betrokkene kan alleen na toestemming van de bewindvoerder over zijn goederen beschikken.

*E-clips is een Kiwa gecertificeerd budgetcoach.

Heb je vragen of kan ik je op een andere manier helpen?

| info@e-clipsadministratie.nl |
06-11 070 376 |
e-clipsadministratie.nl |

Deel deze blog