Particuliere Administratie

Inzicht, overzicht en structuur

Waar kan ik u op administratief gebied bij helpen?

Dromen, wensen en doelen hebben wij allemaal. Maar zijn deze ook financieel te behalen? En is uw administratie voldoende op orde om het juiste inzicht én overzicht te hebben? Op weg naar uw doel of uw zoektocht naar de juiste aanpak en structuur in uw administratie bied ik u graag de juiste ondersteuning. Door u simpelweg inzicht te geven in uw financiële situatie, door uw administratie te ordenen en door de juiste structuren aan te brengen. Zodat u duidelijk en helder weet hoe uw situatie op dit moment is en wat uw mogelijkheden zijn!

ONDERSTEUNINGBril icoon

Vindt u het bijhouden van uw administratie lastig of ingewikkeld? Dan bent u bij E-clips aan het juiste adres! Door samen in gesprek te gaan over uw huidige (financiële en administratieve) situatie wordt gekeken waar de uitdagingen of knelpunten liggen. Aan de hand van dit gesprek zorg ik er voor dat er structuur wordt aangebracht in uw administratie. En als de structuur er eenmaal is ga ik samen met u kijken hoe u dit in het vervolg ook zelf kan bijhouden. Middels praktische tips kunt u voortaan uw eigen administratie gemakkelijk bijhouden. Altijd overzichtelijk en duidelijk!

Gaat uw voorkeur uit naar een volledige ondersteuning en uitbesteding van uw administratie? Ook dat is mogelijk! Uw administratie is bij E-clips in goede handen.

Wat als?Bril icoon

We staan er niet altijd bij stil, maar uw leven kan plots veranderen. Een gezinsuitbreiding, een scheiding, een nieuwe baan of een (onverwachts) overlijden kunnen uw financiën flink overhoop halen. En juist de rust en structuur in uw administratie in deze periode is dan van belang. Want grote veranderingen brengen vaak financiële zorgen met zich mee. Deze zorgen kunt u voorkomen door vooraf al een sluitend budgetplan op te stellen. Wat als uw partner komt te overlijden, hoeveel pensioen ontvangt u dan nog? En wat als er een nieuw gezinslid komt; hoeveel kunt u dan nog sparen?

E-clips kijkt naar uw situatie en baseert hierop, in combinatie met uw wensen, een passend budgetplan. Ondersteuning bij de uitvoering is natuurlijk ook mogelijk. Zo kunt u zich focussen op de dingen die écht belangrijk zijn zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw financiële situatie.

Hulp nodig?Bril icoon

Een administratieve achterstand kan iedereen overkomen. Loopt u vast in uw administratie en krijgt u de opgebouwde achterstand niet meer weggewerkt? Dan ondersteun ik u graag! Ook voor ondersteuning van tijdelijke aard bent u bij E-clips aan het juiste adres.

Uw eigen financiële administratie is altijd in beweging en blijft zich ontwikkelen. Een verhuizing, scheiding, ziekte, ontslag, een bruiloft of een nieuw gezinslid kunnen er vaak voor zorgen dat de administratie ‘even’ blijft liggen. Dit resulteert vaak in een grote achterstand waar het overzicht ontbreekt. Bent u op zoek naar een ervaren administratieve kracht die u (tijdelijk) kan ondersteunen bij het aanbrengen van structuur in uw eigen administratie? Ik ondersteun u graag bij de taken waar u zelf niet aan toekomt.

WerkwijzeBril icoon

Het inschakelen van hulp voor uw eigen financiële administratie is niet ingewikkeld of vreemd. Wanneer u merkt dat u er zelf niet meer aan toekomt of het overzicht niet meer kunt behouden, wanneer u merkt dat de administratieve taken simpelweg niet bij u passen of wanneer u merkt dat het telkens weer een worsteling is om alles correct bij te houden, kan ondersteuning de oplossing zijn!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bij u thuis schetsen we gezamenlijk een beeld van uw persoonlijke financiën en administratie. Wanneer u besluit om een samenwerking met E-clips aan te gaan, wordt er naar verdieping gezocht in deze situatie. Door duidelijke afspraken en doelen te stellen ga ik aan de slag. Ik ondersteun u en begeleid u naar het opstellen van een werkbare structuur voor de administratie. Dit gebeurt altijd op een persoonlijke en vertrouwde manier, waarbij alles in overleg wordt besloten.

Waarom ondersteuning door E-clips?

Bij E-clips begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om hulp te vragen op administratief gebied. Het is tenslotte uw persoonlijke situatie, iets wat men liever privé houdt. Door samen in gesprek te gaan over uw huidige situatie wordt bekeken waar ik u bij kan ondersteunen. Vanuit een brede ervaring en een achtergrond in de administratieve sector ligt de nadruk op het creëren van structuur, zodat u straks zelf ook weer het overzicht heeft en zelf aan de slag kunt. Indien wenselijk kan de administratie ook (tijdelijk) door E-clips bijgehouden worden. Een administratie zonder zorgen is altijd het streven!

Laat hier een review achter

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht