-D- VAN DOELEN STELLEN

Omslagfoto blog

17 Feb 2022 -D- VAN DOELEN STELLEN

DE -D- IS VAN DOELEN STELLEN

Die kekke schoenen, een collectorโ€™s item, een vakantie, een buffertje aanleggen, geen roodstand meer, een huis kopen of je pensioen? Doelen kunnen klein of groot zijn, voor de korte of de lange termijn.

Doelen geven richting en werken motiverend. Door te budgetteren kun je gestructureerd naar je doel toewerken. In een budgetplan kun je jouw inkomsten, uitgaven en wensen in kaart brengen. Hierdoor krijg je overzicht en inzicht. Zijn je wensen haalbaar? Welke acties moet je hiervoor ondernemen?

Een budgetplan maken is een mooie stap, je er aan houden is een ander verhaal. Het is belangrijk om regelmatig te monitoren. โ€˜Waar sta ik?โ€™

~๐˜ผ ๐™—๐™ช๐™™๐™œ๐™š๐™ฉ ๐™ž๐™จ ๐™ค๐™ฃ๐™ก๐™ฎ ๐™–๐™จ ๐™œ๐™ค๐™ค๐™™ ๐™–๐™จ ๐™ฉ๐™๐™š ๐™›๐™ค๐™ก๐™ก๐™ค๐™ฌ ๐™ฉ๐™๐™ง๐™ค๐™ช๐™œ๐™

De belofte van het gekozen doel kan je enorm helpen, je weet immers waar je het voor doet. En hoe zoet smaakt de overwinning als je die schoenen koopt of die vakantie boekt? Ook goed voor je zelfvertrouwen. Je hebt het maar mooi geflikt!

Wat is jouw financieel doel?  

Heb je vragen of kan ik je op een andere manier helpen?

| info@e-clipsadministratie.nl |
06-11 070 376 |
e-clipsadministratie.nl |

Deel deze blog