HOE STUUR IK MEZELF EEN WHATSAPPJE?

31 Mar 2022 HOE STUUR IK MEZELF EEN WHATSAPPJE?

HOE STUUR IK MEZELF EEN WHATSAPPJE?

Wat was ook al weer de naam van die handige website, organisatie of hulpverlener? Misschien wil je jezelf ergens aan helpen herinneren of schiet je een actiepunt of briljant idee te binnen. Niet vergeten dus!

Ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar zulke dingen ‘lekken’ weg uit mijn geheugen als ik dit niet meteen noteer. De telefoon is (bijna) altijd binnen handbereik. Superhandig als je jezelf dan een kattenbelletje, reminder of notitie kunt appen! Deze functie zit niet standaard in WhatsApp, maar gelukkig is hier een handig trucje voor.

Groepsapp aanmaken (iPhone)

• Open WhatsApp
• Tik op ‘Nieuwe groep’
• Voeg een deelnemer toe (deze ga je straks weer verwijderen, tip: attendeer diegene vooraf hierover)
• Tik op ‘Volgende’
• Bedenk en vul een groepsnaam in
• Tik op ‘Maak’, de groep is nu aangemaakt
• Verwijder de andere deelnemer: tik op de groepsnaam
• Scroll naar beneden en tik op de naam van de andere deelnemer
• Tik op ‘Verwijder uit groep’
• Et voilà, je bent nog de enige deelnemer van de groep

Groepsapp bovenaan vastpinnen

• Open Whatsapp
• Schuif jouw groepsapp naar rechts
• Tik op ‘Maak vast’
• De groepsapp blijft bovenaan de lijst staan

Mijn groepsapp heet ‘Note to myself’, ik ben benieuwd naar jouw naam.  

Heb je vragen of kan ik je op een andere manier helpen?

| info@e-clipsadministratie.nl |
06-11 070 376 |
e-clipsadministratie.nl |

Deel deze blog