KOMKOMMERTIJD

09 Jun 2022 KOMKOMMERTIJD

KOMKOMMERTIJD, IK HEB ER WEL WAT MEE!


Wat is ‘komkommertijd’ eigenlijk?
In het komkommerseizoen hebben de telers het druk met oogsten. In de politiek en economie gebeurt er daarentegen niet veel. De media heeft dan ook weinig nieuwswaardigheden te melden. Een verhaal als ‘Brandweer haalt kat uit de boom’ kan dan zomaar de voorpagina halen. Cucumber time is de originele Engelse benaming voor deze rustige periode.

Ruimte voor creativiteit
In de zomertijd werk ik veel als administratieve vervanger bij bedrijven die open blijven. Zodat er na de vakantie geen achterstanden weggewerkt hoeven te worden.

Mijn cucumber time is net vóór en ná de zomervakantie. Deze tijd gebruik ik om klussen te doen waar ik niet aan toekom of om ideeën uit te werken.

Het blijkt iedere keer weer dat mijn creativiteit wordt getriggerd als ik meer ruimte in mijn agenda -dus hoofd- heb. Daar maak ik dankbaar gebruik van. Heerlijk vind ik het om vooruit te werken aan bijvoorbeeld Social Media en om mijn studiepunten te verzamelen. Dan bedenk ik welke cursussen ik zou willen doen in het najaar, zoek ik relatiegeschenken uit of pimp mijn kantoor. Er is genoeg te doen!

 
Wanneer is jouw komkommertijd? Hoe vul jij deze in?

Heb je vragen of kan ik je op een andere manier helpen?

| info@e-clipsadministratie.nl |
06-11 070 376 |
e-clipsadministratie.nl |

Deel deze blog