MIJN.OVERHEID.NL

Omslagfoto blog

25 Sep 2020 MIJN.OVERHEID.NL

BERICHTENBOX MIJN OVERHEID

 Zie je door de digitale loketten het bos niet meer? Wist je dat m i j n . o v e r h e i d . n l een [ d i g i t a l e o a s e ] is waar je veel belangrijke zaken terug kunt vinden? Waarschijnlijk veel meer dan je dacht!

Log in met je DigiD, en er gaat er een wereld voor je open. Een opsomming van wat je er allemaal kunt vinden:

· IDENTITEIT (persoonsgegevens (BRP) jezelf, partners, ouders, kinderen, nationaliteit, paspoort en ID-kaart).

· FINANCIËN (geregistreerd inkomen, alimentatiegegevens, mijn toeslagen, mijn SVB (kinderbijslag, AOW en Anw), mijn belastingdienst).

· WERK (mijn digitaal klantdossier (DKD), mijn UWV, mijn pensioenoverzicht).

· GEZONDHEID (donorregister, mijn PGB).

· WONEN (kadastrale gegevens, WOZ-gegevens).

· VERVOER (voertuiggegevens RDW).

· ONDERWIJS (diplomaregister DUO, mijn DUO).

Je kan je ook aanmelden voor de b e r i c h t e n b o x. Dit is de digitale brievenbus van MijnOverheid waarin je de overheidspost bij elkaar ontvangt. De voordelen hiervan zijn • Overheidspost bij elkaar • Makkelijk terug te vinden • Gegarandeerd en op tijd.

Er is ook een app van de Berichtenbox!

Heb je vragen of kan ik je op een andere manier helpen?

| info@e-clipsadministratie.nl |
06-11 070 376 |
e-clipsadministratie.nl |

Deel deze blog