VOORKOMEN NAHEFFINGSAANSLAG ZZP'ER

Omslagfoto blog

02 Sep 2019 VOORKOMEN NAHEFFINGSAANSLAG ZZP'ER


๐๐ž๐ฅ๐š๐ฌ๐ญ๐ข๐ง๐ ๐๐ข๐ž๐ง๐ฌ๐ญ ๐ ๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ ๐™๐™๐โ€™๐ž๐ซ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐š๐š๐ง๐๐ž ๐“๐ˆ๐๐’ om naheffingsaanslag te voorkomen. Veel startende zzpโ€™ers doen zelf btw-aangifte. 

In totaal hebben 64.000 ondernemers het vorige kwartaal de deadline van de btw-aangifte (en betaling) gemist. Enige ๐’๐“๐‘๐”๐‚๐“๐”๐”๐‘ kan hierbij helpen: 

๐Ÿ. ๐๐จ๐ญ๐ž๐ž๐ซ ๐๐ž ๐๐ž๐š๐๐ฅ๐ข๐ง๐ž๐ฌ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐›๐ญ๐ฐ-๐š๐š๐ง๐ ๐ข๐Ÿ๐ญ๐ž ๐ž๐ง -๐›๐ž๐ญ๐š๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ข๐ง ๐๐ž ๐š๐ ๐ž๐ง๐๐š.
Stel twee weken voor iedere deadline een herinnering in. De deadlines van de kwartaalaangiften en -betalingen zijn ieder jaar op 31 januari, 30 april, 31 juli en 31 oktober. 

๐Ÿ. ๐๐ฅ๐š๐ง ๐๐ž ๐›๐ž๐ญ๐š๐ฅ๐ข๐ง๐ . Vroeg in de maand aangifte doen, maar liever pas aan het einde van de maand betalen? Plan de betaling dan enkele dagen voor de deadline in via online bankieren. Zo staat de betaling vรณรณr het verstrijken van de deadline op de bankrekening van de Belastingdienst. 

๐Ÿ‘. ๐ƒ๐จ๐ž ๐š๐ฅ๐ญ๐ข๐ฃ๐ ๐›๐ญ๐ฐ-๐š๐š๐ง๐ ๐ข๐Ÿ๐ญ๐ž. Geen facturen verstuurd of ontvangen en geen omzet gedraaid? Doe ook dรกn btw-aangifte. 

Bron

Heb je vragen of kan ik je op een andere manier helpen?

| info@e-clipsadministratie.nl |
06-11 070 376 |
e-clipsadministratie.nl |

Deel deze blog