WAAROM EEN INTAKE?

Omslagfoto blog

15 Oct WAAROM EEN INTAKE?

β€˜π–πšπšπ«π¨π¦ 𝐝𝐨𝐞 𝐣𝐒𝐣 𝐚𝐚𝐧 𝐒𝐧𝐭𝐚𝐀𝐞𝐧? Je kan met E-clips toch meteen aan de slag bij iedere administratie?’ Deze vraag kreeg ik van een potentiΓ«le klant, toen ik mijn digitale agenda in de aanslag had om een afspraak te maken.

Goeie vraag! Er zijn natuurlijk meerdere redenen waarom ik een kennismakingsgesprek belangrijk vind, maar de top 2 redenen zijn toch wel:

1) Tijdens het gesprek gaan we dieper in op de hulpvraag en worden wederzijdse verwachtingen besproken.

2) Omdat ik ambulant werk, kom ik bij bedrijven en particulieren op locatie. Daarom is het extra van belang dat er een β€˜klik’ is, het moet voor beide partijen goed β€˜voelen’. Want dit is de basis voor een goede samenwerking.

Heb je vragen of kan ik je op een andere manier helpen?

| info@e-clipsadministratie.nl |
06-11 070 376 |
e-clipsadministratie.nl |

Deel deze blog