WAARVAN WORD JIJ EEN BLIJ EI?

05 May 2022 WAARVAN WORD JIJ EEN BLIJ EI?

OM DE WERKSFEER TE VERHOGEN GEEF IK MIJN BUREAUSTOEL 'S OCHTENDS ALTIJD EEN POSITIEVE DRAAI!

Deze uitspraak van Neerlands bekendste Loesje is mij op het lijf geschreven. Iedere ochtend schuif ik fluitend mijn stoel aan het bureau. En ga ik vrolijk aan de slag.

De stoel en het bureau wisselen een aantal malen per dag. Dat ligt er maar net aan hoe mijn planning er die dag uit ziet. Aan welke bedrijven ik die dag mag (‘mag’, niet ‘moet’) bezoeken en welke administratieve klussen ik vanachter mijn eigen bureau doe.

Veel mensen worden niet echt enthousiast van cijfertjes en administratie. True, het is geen ‘sexy’ beroep. Maar achter al die cijfertjes en administratie schuilen échte mensen met een eigen verhaal. Met gezinnen, huisdieren, gevoelens, voorspoed en tegenslagen.

Mijn werkgeluk zit ‘m in het ontlasten van de ondernemer. Waarmee ik ontlast verschilt van persoon tot persoon en kan van alles zijn. Een ondernemer wil ondernemen en niet bezig zijn met ‘administratief geneuzel’. Dit kan als enorm frustrerend en tijdrovend ervaren worden.

Ik word ontzettend blij als iemand voor het eerst sinds tijden de zondagochtend met zijn gezin heeft doorgebracht in plaats van de administratie te doen. Dat is de reden waarom ik mijn bureaustoel ’s ochtends een positieve draai geef.

Heb jij ook een uitspraak of quote die helemaal bij je past?

Heb je vragen of kan ik je op een andere manier helpen?

| info@e-clipsadministratie.nl |
06-11 070 376 |
e-clipsadministratie.nl |

Deel deze blog