20'ERS EN 30'ERS; GEEN CENT TE MAKKEN

Omslagfoto blog

31 Oct 2019 20'ERS EN 30'ERS; GEEN CENT TE MAKKEN

๐Ÿ๐ŸŽโ€™๐ž๐ซ๐ฌ ๐ž๐ง ๐Ÿ‘๐ŸŽโ€™๐ž๐ซ๐ฌ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐ฆ๐จ๐จ๐ข๐ž ๐›๐š๐š๐ง, ๐ž๐ž๐ง ๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง ๐ฐ๐จ๐ง๐ข๐ง๐  ๐ž๐ง ๐ญรณ๐œ๐ก ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ซ ๐๐ž ๐ ๐ž๐ซ๐š๐ง๐ข๐ฎ๐ฆ๐ฌ. ๐‡๐จ๐ž ๐ค๐š๐ง ๐๐ข๐ญ? `

Simpel: er blijft geen of nauwelijks geld over voor de huishoudpot of om leuke dingen te doen.

Dertigers hebben de meeste betalingsachterstanden. Een groot deel betreft het aflossen van de studieschulden. BKR moet alle verstrekte leningen registreren. Behalve de studielening, dat heeft de overheid zo bepaald.

Bij het aangaan van een nieuwe financiรซle verplichting worden de geregistreerde schulden meegenomen in de berekening. Blijkbaar verzwijgen 4 van de 10 oud-studenten de studieschuld bij het aanvragen van een hypotheek en krijgen dus te maken met overkreditering. In de praktijk betekent dit dat er nieuwe schulden ontstaan.

Hoeveel geld heb je echt nodig voor het huishouden en om leuke dingen te doen? Niet alleen in situaties waarin bezuinigd moet worden is een ๐›๐ฎ๐๐ ๐ž๐ญ๐ฉ๐ฅ๐š๐ง een uitkomst. Maar ook als je van plan bent om een nieuwe financiรซle verplichting af te sluiten. Dan weet je vooraf waar je aan toe bent.

Kijk voor meer informatie op de pagina van E-clips | Budgetcoaching

Heb je vragen of kan ik je op een andere manier helpen?

| info@e-clipsadministratie.nl |
06-11 070 376 |
e-clipsadministratie.nl |

Deel deze blog