Budgetcoaching

Inzicht en grip op uw budget

Ondersteuning en coaching op financieel gebied

Heeft u het gevoel dat uw financiële situatie niet meer op rolletjes loopt en worstelt u met de juiste oplossing te vinden? Dan is budgetcoaching wellicht de oplossing voor uw situatie! Samen kijken wij naar uw inkomsten, uitgaven en mogelijke schulden. Aan de hand van deze gegevens en uw bestedingsgedrag wordt er een begeleidingstraject opgestart zodat u weer uitkomt met uw financiën en beschikbare middelen. Kunnen we het inkomen verhogen of kan er ergens bespaard worden? Het budgetplan in combinatie met coaching geven u weer grip op uw budget!

WERKGEVERSBril icoon

Werknemers met betalingsachterstanden of schulden kunnen een serieus probleem vormen binnen uw bedrijf. Financiële problemen zorgen niet alleen voor onrust en stress bij de medewerker, ook zijn er zeven extra verzuimdagen, is er minder concentratie en 20% minder productiviteit (Nibud-rapport 'Personeel met schulden' 2017). Als werkgever ervaart u deze negatieve effecten met bijbehorende kosten. Herkent u de signalen? Had u erger kunnen voorkomen? Graag ga ik hier met u over in gesprek.

Speciaal voor werkgevers is er een half-jaar-traject. Een traject dat de werkgever betaalt, maar waarin de werknemer de inspanning levert. E-clips staat voor een duurzame oplossing: Via ‘grip op budget’ op weg naar zelfredzaamheid op financieel gebied!

De werknemer wordt een half jaar intensief begeleid en gecoacht. Resultaat: meer productiviteit, minder verzuim, administratie en kosten. Én een ontspannen werknemer die niet alleen geleerd heeft om uit te komen met het huishoudbudget, maar ook om het bestedingsgedrag te veranderen. Een win-win-situatie!

VERMINDERDE INKOMSTENBril icoon

Een scheiding, overlijden of wegvallen van inkomsten heeft gevolgen voor uw financiële situatie. Dit kan een onzeker financieel gevoel geven. Door de inkomsten, uitgaven en eventuele schulden in een (maand en jaar) budgetplan te verwerken weet u waar u aan toe bent.

Daarbij kijken wij samen niet alleen naar de huidige situatie en uw bestedingsgedrag, maar adviseer ik u ook over de veranderingen of vervolgstappen die nodig zullen zijn om weer grip te krijgen op uw situatie. Dan zijn uw financiële zorgen verleden tijd!

PARTICULIERENBril icoon

Kunt u niet of nauwelijks rondkomen met uw huishoudbudget? Heeft u geen financieel overzicht? Als budgetcoach kan ik u hiermee helpen. Samen gaan we aan de slag door uw inkomsten, uitgaven en eventuele schulden inzichtelijk te maken en te vertalen naar een ‘huidig’ budgetplan. Uw administratie bergen we op in een voor u overzichtelijk systeem.

Vervolgens onderzoeken we waar op bezuinigd kan worden, maar ook of de inkomsten verhoogd kunnen worden, zoals regelingen en/of toeslagen? Met deze gegevens passen we het huidige budgetplan aan naar een ‘toekomstig’ (maand en jaar) budgetplan.

E-clips staat voor een duurzame oplossing: Via ‘grip op budget’ op weg naar zelfredzaamheid op financieel gebied. Daarom kijken we samen naar hoe deze situatie is ontstaan. En hoe/of uw bestedingsgedrag moet worden aangepast. Als uw budgetcoach zal ik u hierin begeleiden en coachen, zodat u in de toekomst uitkomt met uw huishoudbudget!

WERKEN OP LOCATIEBril icoon

Uw financiële situatie is een privékwestie die u liever niet breed bekend wilt maken. Als budgetcoach begrijp ik dat en ga hier discreet mee om. E-clips werkt daarom uitsluitend op locatie.

Het eerste gesprek vindt altijd plaats op uw huisadres. Zo kan ik een goed beeld schetsen van uw leefomgeving. Vervolgafspraken plannen we op een locatie die uw voorkeur heeft. Dat kan uiteraard wederom bij u thuis zijn, bij uw werkgever of op een onafhankelijke locatie waar u zich prettig voelt. Een vertrouwensband opbouwen is waar ik naar streef tijdens mijn coaching.

De expertise van E-clips

Bij E-clips is klant altijd koning en wordt uw situatie centraal gesteld. Vanuit mijn kennis, brede ervaring en opgebouwde expertise begeleid en coach ik u op een persoonlijke en vertrouwde wijze. Met de Kiwa-certificering SHVIII volgens de wettelijke NEN-8048-normen sta ik garant voor een kwalitatieve begeleiding. Tijdens budgetcoaching streef ik er naar om uw budget sluitend te maken, zodat uw financiële zorgen naar de achtergrond verdwijnen. E-clips staat voor persoonlijk contact, ervaring, deskundigheid en een professionele begeleiding op een warme, vriendelijke manier. Kan ik ook u helpen?

Laat hier een review achter

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht